НУ-НС втрачає депутатські багнети

П'ятниця, 18 листопада 2011, 17:02

Народний депутат України Едуард Зейналов заявив про вихід із фракції "Наша Україна - Народна самооборона".

Він підкреслив, що виходить із фракції, оскільки вона "вступила в змову із провладною більшістю" щодо ухвалення закону про вибори народних депутатів, повідомляє УНІАН.

Зейналов наголосив, що "псевдоопозиціонери від фракції НУ-НС говорять про власну непримиримість із позицією влади саме в питанні обрання найвищого законодавчого органу країни", але самі ж підтримали закон, запропонований парламентською більшістю.

"Вони дискредитували себе не лише в очах українців, а й в очах усієї світової спільноти", - вважає колишній бізнес-партнер спонсора БЮТ Олександра Третьякова.

При цьому Зейналов наголосив, що "і виборці, і політики, як в Україні, так і далеко за її межами, чудово розуміють усю нікчемність ухваленого закону, норми якого навіть близько не узгоджуються з нормами європейської демократії".

Зейналов підкреслив, що "парламентська опозиція себе остаточно дискредитувала і не має морального права називати себе такою".

Відповідаючи на запитання, чи залишиться він позафракційним після офіційного оголошення про його вихід із фракції НУ-НС, Зейналов зазначив, що сподівається, що в парламенті України в найближчий час буде створена депутатська група, яка об’єднає "справжню опозицію".

При цьому він додав, що розмови про створення такої групи вже ведуться "певний час".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування