Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Киян все одно кличуть 22 листопада на Майдан – прогулятися

Субота, 19 листопада 2011, 16:48

Коалiцiя учасникiв помаранчевої революцiї закликає українцiв прогулянкою на столичному Майданi вiдзначити День свободи.

Про це заявив лiдер КУПР Сергiй Мельниченко, повiдомляє в суботу Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу органiзацiї.

"Ми не порушуватимемо рiшення суду i не проводитимемо мiтинг... Ми просто прийдемо на майдан Незалежностi 22 листопада о 18.00 як простi громадяни прогулятися на свiжому повiтрi", - сказав Мельниченко.

"Якщо хтось iз власної iнiцiативи вiзьме з собою прапор - це не вважається правопорушенням. Якщо раптом пiднiме його саме о 18.00 - мають на це повне право", - додав активіст.

"Ми за будь-яких умов вийдемо 22 листопада на Майдан вiдзначити День свободи та рiчницю "помаранчевої" революцiї. I ми закликаємо всiх громадян мирно, без порушення громадського порядку прийти по одному в День свободи на Майдан i вiдзначити його разом з друзями", - наголосив Мельниченко.

Вiн зазначив, що КУПР має намiр подати апеляцiйну скаргу на рiшення Київського окружного адмiнiстративного суду про заборону святкування Дня свободи на майданi Незалежностi, але не вiрить у позитивний результат: "Ми подамо апеляцiйну скаргу, але добре, якщо її розглянуть до Нового року".

Ранiше КУПР подавала заявку на проведення акцiї 22 листопада на Майданi Незалежностi. Київський окружний адмiнiстративний суд задовольнив позов столичної мерiї i заборонив святкування Дня свободи на Майданi Незалежностi.

День свободи було засновано указом третього президента Вiктора Ющенка у 2005 роцi в пам'ять про "помаранчеву" революцiю 2004 року i вiдтодi його вiдзначають щороку 22 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: