Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тітка Тимошенко скаржиться, що її не пускають в ефір

Понеділок, 21 листопада 2011, 20:11

Голова Дніпропетровської облорганізації "Батьківщини" Антоніна Ульяхіна заявляє, що в області представники опозиції не можуть висловлювати свою позицію через ЗМІ.

"Нам не дають ефір ні за гроші, ні без грошей. Марно звертатися і на обласне телебачення", - розповіла вона на прес-конференції в Дніпропетровську в понеділок.

"Не дають можливості навіть брати участь у круглих столах, де можна висловити свою позицію. А політичні виступи взагалі не можливі ні на телебаченні, ні на телеканалах", - уточнила Ульяхіна.

За її словами, в опозиційних сил немає можливості домовитися про місце проведення прес-конференцій, так як "оренда приміщення коштує непідйомних грошей", і ні одне рекламне агентство не береться і за розміщення рекламних біл-бордів.

У свою чергу керівник Дніпропетровської облорганізації партії "Наша України" Віктор Гноєвий, всі керівники телеканалів, газет та інтернет-видань виконують негласну команду влади на заборону публікацій опозиційних сил.

"У ЗМІ є негласна команда влади не працювати, не розміщувати матеріали, не запрошувати на ефіри представників опозиційних сил. Але якщо і є рідкісні запрошення, то тільки за великі гроші. Такого раніше в області ніколи не було", - зауважив Гноєвий.

Ульяхіна відзначила, що навіть на сесіях різних рівнів у депутатів від опозиції немає можливості записатися для виступу.

"Ми не можемо записатися навіть для репліки або пропозиції. У нас не спрацьовує потрібна кнопка. Нас депутатів просто не хочуть чути", - зауважила вона.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування