Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лікарі вважають, що в Тимошенко може бути що завгодно, але треба перевірити

Вівторок, 22 листопада 2011, 09:29

Юлії Тимошенко треба зробити доскональне дослідження крові, яке неможливо провести в умовах СІЗО.

Про це сказав газеті "Сегодня" заслужений лікар України Вадим Шипулін, коментуючи симптоми Тимошенко.

"Якщо синці справді більше 15 сантиметрів – то це може говорити про проблеми з системою згортання крові", - сказав він.

"Причини можуть бути зовсім різні: починаючи від лейкозу й закінчуючи такими станами, як геморагічний васкуліт (васкуліт – запалення стінок кровоносних судин) ", - зазначив він.

"Їй треба зробити доскональне дослідження крові. Причому, там дуже специфічні аналізи, які можна провести не в кожній лікарні. Тим більше, у СІЗО", - вважає Шипулін.

А головний лікар однієї зі столичних лікарень, який просив його не називати, зазначив: "Синці можуть свідчити про що завгодно. Під це можна підвести діагнозів 30: від смертельних до нічого не значущих. Наприклад, ударилася об стіл".

"Може бути ламкість капілярів, пов’язана з непереносимістю холоду чи спеки, нестача в організмі аскорутіна", - додав він.

"Взагалі найбільш невдячне заняття – це коментувати стан здоров’я політика. Але між собою лікарі посміюються над цією історією...", - зазначив цей співрозмовник газети.

"Скажімо, міжхребетна грижа – це дуже болючий стан. Звісно, у кожного свій поріг болю. Але ось так терпіти біль і не пускати до себе лікарів... Боюся, що там більше піару", - вважає цей київський головлікар.

"Щодо того, що вона не довіряє лікарям, мовляв, вони її будуть лікувати не так, і не від того. Розумієте, комусь іншому такі речі, може, і зійдуть із рук. Але тільки не лікарям. Їм потім точно доведеться відповідати за законом", - непокоїться він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування