Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Польщі чекають офіційного повідомлення про поїздку міністра до Ахметова

Вівторок, 22 листопада 2011, 11:03

Міністерство закордонних справ Польщі поки не підтверджує, що керівник МЗС Радослав Сікорський може відвідати з візитом Україну у середу, 23 листопада.

Про це сказав представник прес-служби польського МЗС, передає УНІАН.

"Ми поки не коментуємо цю справу. Чекаємо на офіційне повідомлення", - сказав співрозмовник та не виключив, що воно може з’явитися сьогодні або завтра.

Напередодні інший представник МЗС Польщі не підтвердив, але і не спростував повідомлення у ЗМІ про запланований на 23 листопада візит Сікорського та міністра закордонних справ Швеції Карла Більдта до Донецька.

Раніше "Українська правда", посилаючись на власні джерела, повідомила, що у середу, 23 листопада, Україну з неофіційним візитом можуть відвідати міністри закордонних справ Польщі та Швеції Сікорський і Більдт.

За інформацією джерел, європейські дипломати планують побувати у Донецьку та зустрітися з бізнесменом, власником футбольного клубу "Шахтар" Рінатом Ахметовим.

Приїзд західних політиків може бути останньою нагодою переконати президента Віктора Януковича змінити точку зору щодо справи екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування