У Донецьку в День свободи посилили охорону, прикриваючись терактами

Вівторок, 22 листопада 2011, 11:51

Правоохоронці Донецька посилили охорону громадського порядку, аргументуючи це загрозою теракту.

Про це говориться в повідомленні ОСО ГУМВС України в Донецькій області, передає сайт 62.ua.

"У зв'язку з поширенням у деяких ЗМІ інформації про загрозу проведення терористичних акцій у Донецьку, повідомляємо, що правоохоронцями вживаються всі необхідні заходи щодо недопущення можливих терактів", - сказано в повідомленні.

За даними міліції, 22 листопада на охорону громадського порядку й патрулювання вулиць Донецька задіяні більше 700 співробітників різних служб і підрозділів міліції, передає Інтерфакс-Україна.

"Міліція області переведена на посилений варіант несення служби. При головкомі створений оперативний штаб, завданням якого є вжиття всіх необхідних заходів, направлених на забезпечення безпеки жителів регіону", - додається в повідомленні.

Тим часом, як повідомляє "Сегодня", у понеділок ввечері в Маріуполі біля житлового будинку були знайдені два підозрілих пакети з "проводами, об’єднаними кнопкою". Місцеві жителі помітили, як двоє незнайомих чоловіків принесли щось, схоже на бомбу.

Оглянувши предмет, правоохоронці, що прибули на місце, вирішили прямо біля будинку підірвати вміст пакетів, що і було зроблено. Спеціалісти вважають, що це був муляж.

Як відомо, 22 листопада - це День свободи, указ про оголошення якого видав ще президент Віктор Ющенко. 22 листопада - це річниця початку Помаранчевої Революції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування