Кличко бачить революцію, бо "хата скраю" не працює

Вівторок, 22 листопада 2011, 17:14

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко вважає, що революція в Україні може повторитися.

Про це він заявив під час інтернет-марафону "Революція. 7 років потому".

"Я думаю, не варто перефарбовувати це свято у політичні кольори. Тоді сотні тисяч людей вийшли на вулицю для того, щоб відстояти свої права, заявити про свою громадянську позицію. На жаль, їхні сподівання не здійснилися. Політики використали бажання людей лише для реалізації своїх політичних амбіцій та фінансових інтересів", - сказав він.

Тим не менш, за словами політика, цей день показав, що всі разом люди можуть вийти і відстояти свої права і бажання жити у вільний країні.

"Люди чекають. І люди готові самі відстоювати свої права,якщо про них ніхто не дбає. Чи зможе повторитися ситуація 2004 року? Думаю, що так. Принцип "моя хата скраю" не працює. Люди думають, люди розуміють, вони готові працювати, готові боротися, оскільки без боротьби перемоги не буває", - додав він.

Кличко запевнив, що він постійно зустрічається, спілкується з людьми, і вони готові виходити і відстоювати свої права і свободи.

Інтернет-марафон "Революція. 7 років потому" ініційовано творчим об’єднанням "Четверта студія".

Організатори марафону - журналісти і волонтери, котрі не є членами політичних партій і не ставлять перед собою жодних політичних цілей.

Проект транслює понад сорок інтернет-ресурсів. У тому числі: "Українська правда", Корреспондент.net, "Комерсант-Україна", Фокус.ua, "Эхо Москвы", Лівий Берег, Телекритика, Інформаційне агентство "Главком", Радіо Свобода та інші.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування