Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У прокуратурі - дев'ять справ на кримського мільйонера

Вівторок, 22 листопада 2011, 21:30

У провадженні прокуратури Криму перебуває дев`ять кримінальних справ стосовно бізнесмена, екс-депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда.

Про це повідомили в прес-службі наглядового відомства, передає УНІАН.

"Визнано потерпілими майже чотири десятки людей. Стільком кримчанам завдано матеріальної шкоди на загальну суму понад 2 мільйони гривень внаслідок шахрайських дій бізнесмена", - уточнили в прокуратурі.

Як відомо, днями Файнгольда, який контролює роботу найбільших речових ринків Сімферополя, знову затримали, а потім за рішенням суду заарештували на два місяці.

"Протипоказань проти утримання обвинуваченого в місцях попереднього ув`язнення на сьогодні немає", - стверджують у прокуратурі.

Першу справу прокуратура Криму порушила проти Файнгольда в травні.

За версією слідства, на початку минулого року бізнесмен і двоє його спільників зібрали з підприємців понад 600 тисяч гривень, обіцяючи натомість надати їм місця в торговельному центрі, який нібито буде побудовано на місці торгових наметів, але слова не дотримали.

Центральний райсуд Сімферополя кілька разів звільняв екс-депутата з-під варти, а прокуратура відразу ж затримувала, пояснюючи свої дії порушенням чергової кримінальної справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування