Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд остаточно залишив Іващенка у клітці

Середа, 23 листопада 2011, 15:24

Апеляційний суд Києва залишив без розгляду скаргу колишнього тимчасово виконуючого обов’язки міністра оборони Валерія Іващенка на ухвалу Печерського суду, якою його залишили у клітці.

Про це повідомив адвокат Іващенка Борис Нечипоренко, пише УНІАН.

Він нагадав, що наприкінці серпня підсудний направив до апеляційного суду скаргу на ухвалу Печерського суду, якою йому було відмовлено у задоволенні клопотання про перебування в залі судового засідання поза межами клітки для заарештованих.

Іващенко зазначив, що особисто бажає взяти участь у розгляді його апеляції за участю його захисників.

"Печерський суд призначив розгляд скарги Іващенка в апеляційному суді на 11:10 22 листопада, про що повідомив письмово захисників. 22 ж листопада у приміщенні апеляційного суду Києва захисників Іващенка повідомили про те, що скарга була розглянута апеляційним судом на попередньому засіданні ще в жовтні цього року та відправлена 1 листопада до Печерського райсуду", - сказав Нечипоренко.

Адвокат зауважив, що ані підсудний, ані його захисники не були присутні під час цього судового засідання і не були повідомлені про його проведення.

У зв’язку з цим сторона захисту вважає, що апеляційний суд Києва у непроцесуальний спосіб розглянув скаргу і позбавив їх можливості висловити свої доводи на підтримку апеляції.

Нечипоренко пояснив, що сторона захисту буде шукати юридичні можливості оскаржити рішення апеляційного суду, хоча ця його постанова, як в ній зазначається, оскарженню не підлягає.

Як відомо, Іващенка звинувачують у зловживанні службовим становищем при підписанні плану санації ДП МОУ "Феодосійський судномеханічний завод". Під вартою підсудний перебуває з серпня 2010 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування