Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат: у Тимошенко немає проблем з головою

Середа, 23 листопада 2011, 17:06

Адвокат Юлії Тимошенко зажадав обстеження своєї підзахисної в Інституті нейрохірургії через проблеми із забезпеченням функції руху.

Про це адвокат Сергій Сас повідомив в середу, передає ЛІГАБізнесІнформ.

"Проблеми зі спиною у Юлії Володимирівни, болі в спині стали підставою для того, щоб вимагати обстеження в Інституті нейрохірургії", - зазначив він.

При цьому Сас уточнив, що обстеження в Інституті нейрохірургії не свідчить про те, що у екс-прем'єра є проблеми з головою.

"Можливо, хтось і хотів би, щоб у Тимошенко були проблеми з головою, але, слава Богу, з головою у неї все гаразд, а є проблеми із забезпеченням функції руху", - підкреслив адвокат.

"У нас немає лікарів, які можуть ставити діагноз по особистому спілкуванню з пацієнтом. Потрібно використовувати сучасні методи діагностики і поставити чітко і правильно діагноз, для того щоб призначити нормальне лікування. Без сумніву, стан Юлії Володимирівни вимагає негайного втручання кваліфікованих лікарів", - додав адвокат Тимошенко.

При цьому він зазначив, що дії влади свідчать про те, що головним лікарем в країні є Віктор Янукович.

"Виявляється, що головним фахівцем в галузі медицини у нас є президент України, який вчора сказав, що Тимошенко треба обстежити", - підсумував Сас.

Як відомо, раніше президент Янукович заявив, що Тимошенко буде надана необхідна медична допомога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування