Сумська міліція запевняє, що людей без харчів ніхто не залишав

П'ятниця, 25 листопада 2011, 18:06

Сумська міліція запевняє, що не перешкоджала мешканцям ходити до магазину під час візиту президента Віктора Януковича.

Про це йдеться в заяві сектору зв'язків з громадськістю УМВС в Сумській області.

"Після останнього заходу окремі центральні та обласні ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що місцевих жителів міліція та охорона президента начебто не пускали до продуктового магазину, розташованого поряд з театром юного глядача, де перебував Віктор Янукович", - нагадали в міліції.

"Ця інформація не відповідає дійсності", - прокоментувала заяву ЗМІ начальник СЗГ УМВС в Сумській області Ельвіра Біганова.

"Під час перебування президента України на Сумщині головним завданням правоохоронних органів було забезпечення громадського порядку. Тому співробітники міліції згідно своїх функціональних обов’язків знаходились біля об’єктів, які відвідував глава держави", - уточнила вона.

"Про те, що під час робочої поїздки президента на 15 хвилин буде обмежений рух автотранспорту в центрі міста громадянам повідомлялось через місцеві ЗМІ. Завдяки цьому вдалося уникнути будь-яких конфліктних ситуацій", - розповіла Біганова.

Керівник прес-служби УМВС вважає повідомлення про те, що співробітники міліції не пускали громадян до магазину "провокаційним, адже сам магазин знаходиться на доволі значній відстані від театру".

"До того ж сумчани пересувались вулицею без перешкод і ті, хто хотів придбати продукти харчування , могли це зробити", - уточнили в міліції. 

Як відомо, у четвер, 24 листопада, повідомлялося, що сумчан не пускали до продуктового магазину, розташованого поряд з театром юного глядача, де перебував президент Віктор Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування