Рудьковського прибрали з політради СПУ

Неділя, 27 листопада 2011, 10:35

Члена Соцпартії Миколу Рудьковського виключено зі складу політради СПУ.

Як повідомили УНІАН у прес-службі партії, таке рішення було прийнято в суботу на засіданні політради Соцпартії.

Крім того, на засіданні було здійснено декілька кадрових змін у складі партії.

Так, крім першого заступника голови СПУ Валентини Семенюк-Самсоненко, першим заступником голови СПУ з питань організації виборчого процесу призначено Петра Устенка, який є керівником центрального виборчого штабу СПУ. Першим заступником голови СПУ з питань економіки і економічної політики став Олексій Пристая.

Також на цьому засіданні йшлося, що СПУ не буде змінювати свою назву при об’єднанні з лівими та лівоцентристськими партіями.

На засіданні політради Соцпартії обговорювалися питання щодо умов об’єднання лівих та лівоцентристських партій та механізм реалізації досягнутих домовленостей.

Зокрема, голова СПУ Олександр Мороз зазначив: "Політрада Соцпартії в основному схвалила зміст переговорів і об’єднавчого процесу, доручила партії продовжувати цю роботу і висловила недоцільність зміни назви партії".

Як нагадали в прес-службі, 18 листопада 2011 року переговори щодо об`єднання лівих та лівоцентристських партій завершились парафуванням базових принципів та політичної угоди про порядок об`єднання лівоцентристських партій України. У переговорах брали участь лідери 11 політичних партій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News