Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європейські політики шлють вітання Тимошенко

Неділя, 27 листопада 2011, 10:49

Екс-прем'єра Юлію Тимошенко необхідно негайно звільнити, поки не завдано ще більшої шкоди їй та позиції України у західному світі.

Про це заявив речник із зовнішньополітичних питань Групи Європейський консерваторів та реформаторів, депутат Європарламенту Чарльз Теннок.

"Ми передаємо Юлії наші вітання з нагоди її дня народження та з нетерпінням очікуємо на можливість відсвяткувати її наступний день народження на волі", - цитує Теннока сайт "Батьківщини".

Політик також висловив занепокоєння станом здоров’я Тимошенко та ставленням до неї.

Також з днем народження Тимошенко привітав член Європейського парламенту, Голова Польської делегації ЄНП Яцек Заріуш-Вольскі.

"Юліє, ми думаємо про Вас. Ми бажаємо Вам всього найкращого у Ваш день народження. Ми співчуваємо та симпатизуємо всім, хто піддається переслідуванням, та висловлюємо їм нашу солідарність. Ми не забудемо ні про Вашу долю, ні про демократичну Україну", - наголосив він.

Фонд Конрада Аденауера у своєму привітанні запевнив Тимошенко у своїй підтримці у важкі для неї часи.

"Звичайно, я хотів би передати Вам ці привітання за інших обставин. Хочу Вас запевнити, що Фонд Конрада Аденауера як партнер підтримує Вас і Вашу партію й у ці важкі часи", - йдеться у привітанні, яке надіслав Голова Фонду Ганс-Герт Пьоттерінг.

Також з днем народження Тимошенко привітав Світовий конгрес українців.

Водночас однопартійці екс-прем'єра у своєму вітанні, розміщеному на офіційному сайті Тимошенко, наголошують, що нікому не вдасться її зламати.

"Днями один іноземний журналіст запитав: чи не трапиться раптом так, що Юлія Тимошенко вийде на волю з опущеними руками, втратить волю до боротьби? Ні, не трапиться. Ні з опущеними, ні з піднятими руками Юлію Тимошенко ніхто і ніколи не побачить. Бо неможливо її зламати", - йдеться в вітанні.

"Настане день, і Юлія Тимошенко вийде на волю. Не тому, що так скажуть в Брюсселі чи Вашингтоні, не тому, що хтось на когось натисне. А тому, що таким є код національної історії. Такою є Доля України. І Юля ще не сказала свого слова в новій історії України", - вважають у "Батьківщині".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування