Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко образився на Яценюка через воза

Вівторок, 29 листопада 2011, 15:14

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко здивований позицією щодо закону про вибори інших опозиційних сил та їхніми спробами домовитися про списки.

Про це йдеться в заяві партії.

Політик назвав "дивним" той факт, що "учасники КОДу ще вчора пропонували бойкотувати вибори, а сьогодні говорять про найдемократичніший виборчий закон і вже складають якісь списки, ділять опозицію на "білу і чорну".

"Мене щиро здивували заяви про те, що вже почалося формування якихось списків від опозиції, і хто не побіг записатися в ті списки, той автоматично оголошується ворогом народу", - зазначив Кличко, коментуючи заяви Арсенія Яценюка.

"В умовах тотальної недовіри людей до політиків усіх таборів, критичної оцінки всіх партій, починати діалог із суспільством потрібно не зі списків, а з чіткого визначення критеріїв майбутніх кандидатів", – заявив політик.

"Формувати списки без визначення критеріїв і принципів – означає ставити воза попереду коня", - заявив Кличко.

Лідер "УДАРу" заявляє, що його партія підтримує ініціативи громадських організацій, які наголошують на необхідності промоніторити попередню діяльність кожного кандидата в депутати і оприлюднити відповідну інформацію, аби люди знали, кого вони вибирають.

Як відомо, у понеділок Яценюк заявив, що опозиційні сили, які не входять до Комітету опору диктатурі, мають приєднатися до створення єдиного списку кандидатів на мажоритарні округи від опозиції.

Як відомо, експерти вважають, що підтримавши закон про вибори, БЮТ та "Фронт змін" унеможливили дорогу до парламенту політсилі Віталія Кличка. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...