Активісти звинувачують владу у "провокаціях" напередодні "переобліку"

Середа, 30 листопада 2011, 07:39

Рух "Вперед!" звинувачує владу в провокації проти нього з розклеюванням листівок з закликом приєднатися до цього руху на столичних машинах.

"Влада злякалася руху "Вперед!" та спробувала очорнити його", - заявив співголова організації Андрій Панаетов у вівторок, повідомляєпрес-служба руху.

За його словами, в ніч на вівторок "провокатори" розклеїли "на сотні машин столиці" листівки з закликом приєднатися до громадянського руху "Вперед!".

"На машини в Дарницькому районі, на Оболоні і Академмістечку варварськи на лакофарбове покриття автомобілів розклеїли листівки з нашими координатами. Зрозуміло, що це робилося свідомо, щоб викликати негативну реакцію власників машин", - сказав Панаетов.

"За даним фактом до міліції вже подано заяву", - повідомив він.

Співголова акції "Вперед!" пов’язує провокації із запланованим на 1 грудня Всеукраїнським страйком "Переоблік влади".

"Влада злякалася наших щирих і відкритих дій та спробувала очорнити нас. Ми дійсно роздаємо листівки із закликом приєднатися до страйку, але це робиться з рук в руки та жодним чином не у такий варварський спосіб", - сказав Панаетов.

Рух нагадує, що 1 грудня по всій Україні пройде страйк "Переоблік влади": о 12:00 учасники страйку виставлять на своїх робочих місцях табличку "Переоблік", що буде символізувати їхню незгоду з політичним та економічним курсом влади.

"Планується, що в акції візьмуть участь не тільки підприємці, але й інші соціальні групи", - додає рух.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...