У Костусєва кажуть, що хакери зламали сервер і сварять його з Ківаловим

Середа, 30 листопада 2011, 19:15

Невідомі за допомогою дезінформації в Інтернеті намагаються посварити мера Одеси Олексія Костусєва і депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова.

Про це заявили в департаменті інформації та зв'язків з громадськістю Одеської міськради в середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
 
За словами начальника управління інформації Ганни Осипчук, невідомі зламали поштовий сервер Одеської міськради, після чого на адреси одеських і всеукраїнських ЗМІ прийшло повідомлення провокаційного характеру, нібито від імені міськради.

Крім того, зловмисники видалили всю інформацію з сервера і порушили його роботу.

У зв'язку з цим Одеська міськрада спробувала розмістити спростування провокаційної інформації на своєму офіційному сайті, після чого доступ до сайту Одеси був припинений.

"Я не можу сказати, атакували чи нас хакери, але ми безумовно будемо звертатися до правоохоронних структур у зв'язку з тим, що відбувається", - сказала Осипчук.

Раніше в середу з'явилася інформація, що мер Одеси Олексій Костусєв залишає посаду міського голови.

Про це нібито повідомляв депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов в інтерв'ю "Комсомольській правді".

Через деякий час на пошту "Української правди" прийшов лист від прес-служби Ківалова. Текст звернення повністю дублює новину "Комсомольской правди", але вже у виправленому на сайті варіанті.

Так, слова авторства Ківалова "ніяких чуток немає: Костусєву запропонували зайняти нову посаду і він погодився" замінено на "можливо, Костусєву запропонували зайняти нову посаду, і він погодився".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування