У Азарова проблеми з правим крилом. Потрібен мільйонний ремонт

Понеділок, 7 листопада 2011, 13:06

Кабмін замовив невідкладні роботи із запобігання руйнуванню конструкцій та проведення капітального ремонту приміщень правого крила Будинку Уряду.

Про це повідомляє Вісник державних закупівель.

Заплановано ремонт 5 поверху та влаштування санвузлів на четвертому та третьому поверхах.

У закупівлі в одного у часника бере участь ТОВ "ВП "Побутрембудматеріали". Попередня ціна угоди - 1 295 000 грн.

Як сказано в обгрунтувальній записці, державним бюджетом 2011 року передбачені асигнування на проведення  капітальних ремонтів об’єктів Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Відповідно до Постанови Кабміну від 17.01.11р. № 44 для закупівлі невідкладних робіт із запобігання руйнуванню конструкцій та проведення капітального ремонту приміщень шостого та сьомого поверхів правого крила Кабміну були проведені двоступеневі торги.

З переможцем торгів, ТОВ ВП "Побутрембуд", укладено договір на суму 18 259 599,80 грн.

Застосування процедури у одного учасника на виконання робіт з капітального ремонту приміщень у Будинку Уряду по вул. М. Грушевського,12/2. обумовлене тим, що під час проведення ремонтно – будівельних робіт пов’язаних із заміною дерев’яного перекриття на залізобетонну плиту, виникла необхідність відновлення опорядження приміщень п’ятого поверху правого крила Будинку Уряду.

Також висновками Державного науково-дослідного інституту будівельних конструкцій зафіксуваyj розвиток процесу деформування основи будівлі Головного корпусу споруд Будинку Уряду, сказано в документі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування