У газеті "Сегодня" намагалися проштовхнути заказухи про Кернеса й Костусєва

Субота, 10 грудня 2011, 15:58

У газеті "Сегодня" намагалися створити режим максимальної лояльності мерам Харкова Геннадію Кернесу й Одеси Олексію Костусєву.

Про це розповіла заступник редактора газети Тетяна Юшкіна.

За її словами, після призначення Олени Громницької на посаду гендиректора "Сегодня Мультимедіа" вона домовилася з мерами про публікацію позитивних матеріалів про них без вказівки, що це рекламні статті.

"У спецвипуску до дня міста вийшла стаття Геннадія Кернеса без плашки реклами. Це була стаття, спущена з мерії, де мер виглядав позитивним градоначальником. Рекламна стаття пішла як редакційний матеріал", - розповіла вона.

Крім того, за словами заступника редактора, "по Одесі були ситуації з Костусєвим".

"Знімалися із сайту публікації, які були йому незручні. Недавно в нас на сайті з'явилася публікація, що Костусєва можуть зняти. Вона відразу ж зникла", - додала Юшкіна.

Вона відзначила, що розпорядження зняти новину із сайту пролунало з боку людей Громницької.

"Крім того, у нас була опублікована стаття Олексія Гончаренка із шапкою на "правах реклами". Після чого менеджерові, який взяв цей матеріал, Громницькою було запропоновано звільнитися. Тому що Олексій Гончаренко котить бочку на Костусєва", - додала Юшкіна.

Як відомо, у четвер редакція газети "Сегодня" оголосила про передстрайковий стан у зв'язку з тим, що "новий генеральний директор компанії Олена Громницька веде лінію на згортання прийнятих раніше в компанії прозорих і цивілізованих правил гри".

На час розслідування Громницька була відсторонена від виконання обов'язків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News