Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Газета Ахметова пішла проти волі СКМ

Понеділок, 12 грудня 2011, 14:58

Редакція газети "Сегодня" відмовляється визнавати відсторонення від роботи головного редактора видання Ігоря Гужви.

Про це йдеться в заяві колективу, текст якого має "Українська правда".

"Підставою для відсторонення Ігоря Гужви стало якесь розслідування, котре проводиться за фактом доповідної записки Олени Громницької щодо якихось порушень у діяльності головного редактора", - сказано в заяві колективу.

При цьому, підкреслюють у редакції, представник наглядової ради Наталія Ізосімова, яка була присутня на зустрічі, "не назвала конкретні факти порушень, які будуть піддані перевірці".

Крім того, "відсторонення від виконання обов'язків головного редактора не було узгоджене з профспілковою організацією, що також є прямим порушенням закону".

"Розслідування проти Ігоря Гужви нагадує спеціально організований фарс з метою чинити тиск на трудовий колектив і підготувати ґрунт для розправи над головним редактором за проявлену принципову позицію з відстоювання інтересів трудового колективу", - зазначають у виданні.

Як відомо, минулого четверга редакція газети "Сегодня" оголосила про передстрайкове положення, звинувативши нового гендиректора видання Олену Громницьку у тиску на колектив і примусову лояльность до деяких політиків.

На час розслідування Громницька була відсторонена від виконання обов'язків.

Пізніше від роботи був відсторонений і головний редактор Ігор Гужва.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування