Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мільярдер обіцяє випустити Ходорковського й одружитися

Четвер, 15 грудня 2011, 09:37

Мільярдер Михайло Прохоров, який має намір балотуватися в президенти Росії, у випадку перемоги на виборах обіцяє помилувати екс-главу Юкоса Михайла Ходорковського.

"Перше рішення я прийму гуманістичне - я помилую Ходорковського", - сказав Прохоров.

Між тим стало відомо, що співачка Алла Пугачова відмовилася очолити виборчий штаб Прохорова, передає Комерсант.

Він повідомив, що раніше зустрівся з Пугачовою і намагався обговорювати з нею цю тему "тільки-тільки натяками".

"Вона на мене дуже жорстко подивилася й сказала: "Навіть жартувати не думай на цю тему", - зізнався пан Прохоров.

Також він заявив, що заради благополуччя країни навіть готовий одружитися, повідомляє Інтерфакс.

"Якщо буде потрібно для країни й перемоги на виборах, я й на це готовий", - сказав Прохоров у четвер журналістам на прохання прокоментувати інформацію про те, що його соратники підштовхують його до пошуку "першої леді".

Особисте життя 46-річного Прохорова, який, як відомо, ніколи не був одружений, цікавить журналістів з моменту приходу бізнесмена в політику влітку цього року.

На червневому з'їзді партії "Правое дело", яку він очолив, Прохорову було поставлено питання про плани на одруження. Тоді він сказав, що вірить у кохання, дотепер чекає на свою другу половинку й у нього "усе буде, як у нормальних людей".

На репліку про те, що він мало звертає уваги на жінок, Прохоров зазначив: "Кого-кого, а мене обвинуватити в ігноруванні жінок неможливо".

Тим часом ЗМІ пишуть про парі, яке бізнесмен уклав в 17 років зі своїм приятелем - Прохоров обіцяв не одружуватися до 42 років, хоча це не означає, що по досягненні віку він повинен змінити свій сімейний стан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування