Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати принесли до СІЗО листа й поговорили про здоров'я Тимошенко

П'ятниця, 16 грудня 2011, 12:21

Депутати фракції БЮТ вимагають від керівництва СІЗО пояснити обставини та умови прихованої зйомки екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Відповідне звернення у п’ятницю передали до СІЗО десять народних депутатів.

За словами БЮТівця Олександра Сочки, у запиті міститься запитання про те, кому надавався дозвіл керівництвом СІЗО на проведення зйомки, на підставі яких документів і з якою метою цю зйомку було проведено.

Крім того, депутати запитують, чи давала сама Тимошенко дозвіл на зйомку і трансляцію відеоматеріалів і чи було в неї запитано цей дозвіл.

За словами Сочки, звернення було передано заступнику керівника СІЗО Антону Матвієнку, який в свою чергу пообіцяв передати його керівникові СІЗО, котрого в момент приходу депутатів на місці не було.

Крім того, за словами депутата, парламентарі переговорили з начальником медсанчастини СІЗО Віктором Пироговим на предмет стану здоров’я Тимошенко.

"Він зазначив, що в разі виїзду Юлії Тимошенко до суду поряд з нею має постійно перебувати група медиків, яка час від часу колотиме їй знеболювальне, оскільки без цього Тимошенко взагалі не може пересуватися", - сказав Сочка.

"Ми хотіли також відвідати камеру, в якій лежить Юлія Тимошенко (мається на увазі палата медсанчастини), але лікарі сказали, що для того, щоб пустити нас туди, вони мають спочатку вивести засуджену, оскільки це може бути розцінено як побачення. Однак при цьому вони сказали, що не можуть її вивести, оскільки вона практично нерухома і може йти кілька метрів лише після знеболювального. Тому ми не наполягали на огляді камери", - розповів він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...