Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Президент запевняє, що є позитивні зрушення у захисті прав

П'ятниця, 16 грудня 2011, 17:28

За підсумками 2011 року Україна очікує збільшення ВВП на рівні не менше 5%.

Про це повідомив президент Віктор Янукович на традиційній зустрічі з керівниками дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Крім того, він висловив сподівання, що рівень промислового виробництва зросте на 8%, сільського господарства - близько 15%, а обсяги експорту - майже на третину.

"2011 рік був також вельми насиченим і для зовнішньої політики України. Нам вдалося в цьому році значно стабілізувати наші відносини з нашим стратегічним партнером – Росією", уточнив Янукович.

"Домінантою залишався європейський вектор. Уперше за роки свого членства в Раді Європи наша держава стояла на чолі цієї організації. Нам вдалося досягти позитивних зрушень у таких пріоритетних сферах, як захист прав дітей, захист прав людини, реформування Ради Європи, розвиток соціальної єдності, місцевої демократії", - заявив президент.

"Рік, що минає, був особливо відповідальним для України і на стратегічному євроінтеграційному напрямку. Після чотирьох років складної, копіткої внутрішньої і зовнішньої роботи ми практично завершили переговори з Євросоюзом щодо Угоди про асоціацію, включно зі створенням поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі", - уточнив Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування