Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пшонка не бачить дивного в подвійному арешті Тимошенко

П'ятниця, 16 грудня 2011, 23:27

Повторне взяття під варту, вже заарештованої людини, передбачено законом.

Про це заявив генпрокурор Віктор Пшонка в ефірі телеканалу "Інтер", коментуючи рішення Шевченківського райсуду Києва про повторний арешт Юлії Тимошенко.

Пшонка підкреслив, що "нічого дивного немає".

"Є одна кримінальна справа, за якою винесено вирок, є і інша кримінальна справа, яка перебуває на стадії розслідування. І по другій справі винесено запобіжний захід. Це передбачено законом", - підсумував він.

"Слідчий повинен був визначитися з мірою запобіжного заходу. Кримінальна справа не повинна була бути направлена до суду без визначення запобіжного заходу", - зазначив він.

"Нічого особливого тут немає. Чому ми не дивуємося, що в тій же Америці є кілька вироків довічних за епізодами вчинення злочинів на одного суб'єкта", - уточнив генпрокурор.

Як відомо, 8 грудня в камері медичної частини Лук'янівського СІЗО відбулося виїзне засідання Шевченківського районного суду Києва в рамках кримінальної справи щодо діяльності компанії "Єдині енергетичні системи України".

Суд після 12-чосового засідання задовольнив клопотання Генпрокуратури про взяття Тимошенко під варту в рамках кримінальної справи щодо діяльності ЄЕСУ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування