Адвокати Ландіка просять Пшонку покарати Коршунову "за спробу вбивства"

Субота, 17 грудня 2011, 16:22

Адвокати підсудного Романа Ландіка просять генпрокурора Віктора Пшонку припинити "незаконне переслідування" свого клієнта та порушити справу проти постраждалої "за спробу вбивства".

Про це йдеться у їх зверненні до генпрокурора, пише УНІАН.

"Висунуте проти нашого підзахисного обвинувачення грубо спотворює дійсні обставини подій і свідчить про навмисне ігнорування органами досудового слідства фактичних обставин подій та втиснення їх шляхом фальсифікацій у штучно створену фабулу обвинувачення, а в ході розгляду справи у суді стало очевидним, що дії Ландіка не містять складу інкримінованого йому злочину", - переконані захисники.

Адвокати стверджують, що в інтернеті з’явились фрагменти відеозаписів інциденту вже без епізоду дій постраждалої Марії Коршунової. Саме тому, вважають адвокати, слідчий орган не побачив складу злочину в її діях, і відмовив у порушенні проти неї справи за фактом замаху на життя Ландіка.

У зв’язку з цим захисники просять Пшонку скасувати постанову про відмову у порушенні справи стосовно Коршунової, і відкрити справу за фактом спроби вбивства Ландіка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News