СБУ зайнялася бізнесом братів Буряків

Середа, 21 грудня 2011, 13:55

СБУ розслідує кримінальну справу у зв'язку з розтратою 11,3 млн. грн. з держбюджету на будівництво молочного комплексу в Хмельницькій області.

Як пише "Дело", ці гроші у 2011 році були виділені компанії "Подільський господар 2004" у рамках програми "часткове відшкодування суб'єктам господарювання вартості будівництва й реконструкції тваринницьких ферм і комплексів і підприємств із виробництва комбікормів".

У цьому випадку йдеться про будівництво й реконструкцію молочного комплексу поблизу села Велика Медведівка на території Шепетівського району Хмельницької області.

Підприємства ТОВ "Подільський господар 2004", а також ТОВ "Мирне" - входять у структуру корпорації "Сварог Вест Груп" і розбудовують тваринницький напрямок діяльності.

На їхній базі діє 21 ферма, де налічується понад 11000 поголів'я великої рогатої худоби, з них дійної череди - 4000 голів.

У ЗМІ корпорацію "Сварог Вест Груп" пов'язують із бізнесом братів Олександра Буряка й Сергія Буряка, зазначає видання.

Служба безпеки України в листопаді отримала санкцію суду на розкриття таємниці щодо рахунків компанії "Подільський господар 2004" у Брокбізнесбанку, який належить братам Бурякам.

Улітку цього року Антимонопольний комітет дав дозвіл компанії "Віта Дженерело Лімітед" (Кіпр) на придбання долі в статутному капіталі ТОВ "Подільський господар 2004" (с. Мокіївці, Хмельницька обл.), яка забезпечує перевищення 50% голосів у найвищому органі управління емітента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування