Журналіст про слова Януковича: Головне - щоб це не стало вказівкою для оточення

Середа, 21 грудня 2011, 15:57

Журналіст Мустафа Найєм не вважає погрозою слова президента Віктора Януковича "я Вам не заздрю" на свою адресу.

Про це він повідомив у коментарі "Телекритиці".

"Якщо іронізувати, то невідомо, що гірше: щоб він мені заздрив чи не заздрив. З того, що я знаю, коли комусь заздрять, це дуже погано для них закінчується", - сказав Найєм.

"Я розцінюю його слова як промах прес-служби. Оскільки вони могли підготувати відповіді на запитання про Межигір'я, вертоліт – але не зробили цього", - додав журналіст.

Він запевнив, що не розцінює ці слова як погрозу: "Це, можливо, якась обмовка за Фрейдом".

"Головне, щоб це не стало вказівкою до людей з його оточення, які на сьогодні вважаються його прихильниками", - наголосив Найєм.

Як відомо, 21 грудня, під час підсумкової прес-конференції президента Найєм запитав Януковича, чому життя президента, на відміну від інших громадян, покращується: він орендує дорогий вертоліт, розбудовує "Межигір'я" за участю компаній, які контролює його син.

У відповідь Янукович сказав, що має дуже мало часу для насолоди усім цим: "Учора, наприклад, я близько 3-ї години ночі приїхав додому, і сьогодні встав о 6-й ранку. Позавчора було дещо раніше…".

"Тому про яке солодке життя Ви говорите, я не знаю, і обговорюєте тему моєї родини. Я Вам хочу сказати, що я Вам не заздрю", - сказав президент і розсміявся услід за присутніми.

"Ми з Вами один одного добре знаємо й розуміємо... Інше додумаєте самі", - додав президент після паузи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування