Тимошенко просить Януковича не віддавати трубу, бо наступною буде його "Хонка"

Понеділок, 26 грудня 2011, 12:29

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко просить президента Віктора Януковича не здавати газотранспортну систему Росії.

Про це йдеться в її "листі диктатору", розміщеному на її персональному сайті.

На думку Тимошенко, його найглибший промах – згортання процесу об’єднання з Європою. 

"Не знаю наскільки ви розбираєтесь в міжнародних та геополітичних питаннях, але у мене для вас погана новина: Євро-2012 - це не договір про євроінтеграцію, вас ввели в оману. Це – футбол" – пише вона. 

" Затямте, що майбутнє України, безпека України, її інтереси, та і ваші теж, лежать в європейській площині. Та якщо хочете повернути собі бодай якесь політичне обличчя, поверніть Україну до європейської стратегії розвитку", - написала Тимошенко. 

"По-третє, не додумайтесь віддати газотранспортну систему. Це наш останній стратегічний ресурс. Вас і приймають сьогодні в "Горках" тільки тому, що ця система досі належить Україні. Після її втрати у вас не залишиться жодного аргументу ані на свою користь, ані на користь країни", - зазначила вона. 

"Ви віддали Севастополь за дешевий газ, і де він? Зараз хочете здати ГТС... А що наступного року здавати будете, Вікторе Федоровичу? - "Хонку" свою?", - запитала в листі Тимошенко 

Вона також розкритикувала зміцнення статків сім'ї Януковича.

"Зрозуміло, що ви брали шлюб ще в радянські часи, коли в ЗАГСі висіло гасло "Міцна сім’я – міцна держава". Але ви надто буквально дотримуєтеся цього принципу. І сім’я у вас уже настільки міцна, що від держави скоро нічого не залишиться. Люди б ще може зрозуміли, аби ви синові подарували найкращу у світі бор-машину, відповідно до фаху. Але ж не Нацбанк з МВС та податковою", - зауважила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...