Фонд держмайна знайшов спосіб обманути Азарова

Понеділок, 26 грудня 2011, 17:00

Фонд держмайна з березня по грудень 2012 року має намір взяти напрокат 3 легкових автомобіля з послугами водія.

Як повідомляє "Дело" з посиланням на "Вісник державних закупівель", у планах Фонду державного майна орендувати Audi А8L, Nissan Maxima і Opel Omega.

При цьому максимальна кількість робочих годин для автомобіля Audi А8L в робочі дні має скласти 1500 годин, для Nissan Maxima - 1350 годин, для Opel Omega - 4500 годин.

Очевидно, що зазначені автомобілі призначаються для керівного складу Фонду держмайна, який очолює Олександр Рябченко.

Оренда найдорожчої з перерахованих машин - Audi А8L - у спеціалізованих фірм складає приблизно 250 грн на годину. Тобто 375 тис. грн. за 1500 годин, які Фонд держмайна збирається експлуатувати цей автомобіль в наступному році.

Як пише видання, навіть якщо припустити надання знижки, яка зазвичай дається при оренді автомобіля на тривалий термін, сума прокату буде значною.

Нагадаємо, нещодавно глава уряду Микола Азаров ініціював звільнення керівника одного з підприємств при Мінпаливенерго, який вирішив придбати автомобіль BMW X5 за 800 тис. грн.

Раніше прем'єр-міністр доручив Держказначейству припинити фінансування головних розпорядників бюджетних коштів на закупівлю службових автомобілів, меблів та на проведення ремонту в кабінетах.

Він звернувся до керівників міністерств і відомств з вимогою навіть не планувати використання коштів на придбання нових службових автомобілів.

За непослух минулої осені вже поплатився посадою начальник Центру сертифікації та стандартизації у Дніпропетровську, за якого для потреб Центру було придбано наддорогий автомобіль Lexus RX450h High Luxury (ціна близько $ 95 тис.).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...