Три держпідприємства під новий рік "забули" про заборони Азарова

Вівторок, 27 грудня 2011, 10:43

Державні підприємства за результатами тендерів 19 та 20 грудня уклали угоди на придбання легкових автомобілів на загальну суму 1,63 млн. грн.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

ДТГО "Південно-Західна залізниця" за 890 тис грн. придбало у ТОВ "Атлант-М Дніпровська набережна" один білий седан Volkswagen Passat 2.0 та два білих седана Volkswagen Passat 1.8.

Автомобілі повинні мати 2-х зональний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, електрорегульоване сидіння водія, шкіряний салон, багатофункціональний інформаційний дисплей, функцію розпізнавання втоми водія з додатковим звуковим сигналом.

ПАТ "Хмельницькгаз" за 423 тис грн. придбало у ТОВ "Гранд Мотор" чорний Toyota Camry 3.5 6AT у комплектації Premium.

Авто повинно мати круїз-контроль, підігрів передніх і задніх сидінь, сидіння водія – 8 налаштувань з електроприводом, автоматичний 3-зонний клімат-контроль, повітряний фільтр з іонізатором та системою "nanoe", навігаційну систему GPS з 7″ VGA TFT сенсорним дисплеєм, систему об’ємного звучання JBL Matrix 5.1ch DVD-відео, жорсткий диск (HDD-аудіо), камеру заднього виду, bluetooth TM з кнопками управління на кермі. Салон оздоблено комбінованою шкірою з перфорацією.

ДП "УДЦЗРП "Укррефтранс" за 321 тис грн. придбало Toyota Camry класу Prestige у ТОВ "Автосаміт ЛТД". Технічні характеристики подібні до тих, що має Toyota Camry "Хмельницькгазу", однак немає вимог до шкіряного салону та HDD-аудіо.

Нагадаємо, у понеділок стало відомо, що Фонд держмайна з березня по грудень 2012 року має намір взяти напрокат 3 легкових автомобіля з послугами водія. Таким чином ФДМУ знайшов спосіб обійти заборону прем’єра Миколи Азарова на придбання дорогих автомобілів.

Нагадаємо, нещодавно глава уряду Микола Азаров ініціював звільнення керівника одного з підприємств при Мінпаливенерго, який вирішив придбати автомобіль BMW X5 за 800 тис. грн.

Раніше прем'єр-міністр доручив Держказначейству припинити фінансування головних розпорядників бюджетних коштів на закупівлю службових автомобілів, меблів та на проведення ремонту в кабінетах.

Як відомо, відповідно до рішення Кабміну автомобілі, які купується за державний кошт, мають бути не дорожчі за 60 тисяч гривень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:06
У російських судах рекордна кількість справ про дезертирство − розвідка Британії
12:01
фотоРосійські війська з артилерії обстріляли середмістя Куп’янська
11:43
Легендарний чеський хокеїст: Допустити росіян на Олімпіаду – це все одно, що надіслати їм тисячу літаків чи танків
11:40
фотоСтолицю Греції накрив помаранчевий пил з пустелі Сахара
11:35
Більш ніж половина новобудов в Україні мають судові процеси щодо земельних ділянок
11:33
ВАКС конфіскував у голови окупаційної адміністрації Запоріжжя 5 літаків, квартири та судно
11:32
Нащадки данського магната продають його унікальну колекцію: вони чекали на це 100 років
11:18
Українці стали у 6 разів частіше дарувати автомобілі
11:06
відеоДрони СБУ уразили дві нафтобази у Смоленській області РФ - джерело
11:05
У Бундестазі вимагають від Шольца дати Taurus Україні після схвалення допомоги Сенатом США
Усі новини...