Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники побажали Тимошенко грітися мрією про свій дім

П'ятниця, 30 грудня 2011, 16:05

Голова Державної пенiтенцiарної служби України Олександр Лiсiцков привiтав своїх колег i тих, хто перебуває в ув'язненнi, з Новим 2012 роком.

"Вiд усiєї душi зичу вам усiм великого людського щастя, мiцного здоров'я, вдосконалення професiоналiзму у складнiй службi - роботi з людьми з надломленими долями. Вiдродження їхнiх душ i є оцiнка нашої роботи", - йдеться у привiтаннi Лiсiцкова, розмiщеному на сайтi Державної пенiтенцiарної служби в п'ятницю.

Вiн побажав колегам, щоб 2012 рiк виправдав "вашi добрi надiї i прагнення, принiс достаток i добробут вашим сiм'ям", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Голова пенiтенцiарної служби також наголосив, що нинiшнiй рiк "збагатив нас новим досвiдом".

"Цей рiк був не зовсiм простим, але й плiдним для нашої служби. Вiн був насичений добрими справами, доброчиннiстю, духовнiстю. Нам вдалося вирiшити бiльшiсть складних завдань, якi поставив перед нами президент України та уряд держави", - пiдсумував голова вiдомства дiяльнiсть служби.

Вiн додав, що "у нас одна мета - забезпечити виконання кримiнальних покарань вiдповiдно до законодавства України та мiжнародних правових актiв на засадах гуманiзму, неухильного дотримання прав людини з тим, щоб повернути суспiльству здорових, працездатних та законослухняних громадян".

Лiсiцков також звернувся до тих, хто зустрiчає Новий рiк у неволi: "Вам випало нелегке випробування долi. Бажаю вам терпiння i мужностi. Нехай вiра, надiя i мрiя нiколи не залишають вас, пiдтримки вам рiдних i близьких людей, бажання змiнитися i бути оптимiстами в життi. Нехай завжди зiгрiває думку про повернення до своїх домiвок i початок нового законослухняного життя. А новий рiк буде свiтлою сходинкою у вашому життi до нових сподiвань i успiхiв". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...