Вирок макіївським терористам залишили без змін

П'ятниця, 30 грудня 2011, 16:29

У п’ятницю Апеляційний суд Донецької області виніс ухвалу, якою залишив у силі вирок організаторам теракту в Макіївці, який було вчинено в січні 2011 року.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

Згідно з повідомленням, суд оголосив ухвалу у справі Дмитра Онуфрака і Антона Волошина, засуджених 5 вересня 2011 року Центрально-Міським райсудом м. Макіївки за організацію терористичного акту і збройне пограбування таксиста до 15 і 8 років позбавлення волі.

У своїй ухвалі суд задовольнив частково апеляцію адвоката Онуфрака Олени Ярової.

Обсяг злочинних дій Онуфрака суд залишив без змін, проте за епізодом вчинення закінченого замаху на умисне вбивство в діях підсудного виключено кваліфікацію, передбачену ст.15 ч.2, ст.115 ч.2 п.6. Кримінального кодексу України, а саме: обвинувачення в замаху на вбивство перекваліфіковано у завдання тяжких тілесних ушкоджень.

"У решті частини вирок щодо засудженого Онуфрака залишився в силі. Міру покарання за сукупністю злочинів залишено без змін – 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна", - уточнили в прокуратурі.

У повідомленні також зазначається, що апеляцію адвоката Волошина Миколи Семикіна суд залишив без задоволення. Міру покарання Волошину залишено без змін – 8 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування