Кум Табачника, крім ліків, розмістив "бігморду" на шампанському

Субота, 31 грудня 2011, 10:18

Депутат від Партії регіонів Максим Луцький продовжує агітацію киян, роздаючи їм шампанське зі своїм портретом.

Про це "Українській правді. Київ" повідомили читачі.

"Тільки вчора читала статтю про ліки з фото Луцького, а сьогодні, коли була в гостях у подруги, вона зі сміхом продемонструвала мені пляшку шампанського", - розповіла читачка Олеся.

Вона додала, що такі пляшки дарують усім мешканцям в районі.

 

Як відомо, раніше Луцький організував підкуп у Солом’янському районі Києва, де знаходиться мажоритарний округ, за яким Луцький планує обиратись до Верховної Ради VII скликання.

Він розмістив своє фото на упаковках препаратів, призначених для лікування судинних захворювань головного мозку і видаються хворим безкоштовно з обов'язкового дозволу лікаря.

Згодом Луцький обурено заявляв, що "інформацію про те, що ліки поширюються безкоштовно" на препаратах розмістили активісти соціальної ініціативи "Солом'янці – ефективну владу" разом з Червоним Хрестом.

При цьому засновником організації "Солом'янці – ефективну владу" є сам Луцький, про що написано на його сайті.

Раніше "Українська правда" писала, що Луцький, який є кумом міністра освіти Дмитра Табачника, балотуватиметься у мажоритарному окрузі на Солом'янці у Києві.

Нещодавно в інтернеті з’явилося відео, на якому колишній секретар Київради Олесь Довгий, який також балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, агітує київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування