Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ківалов чекає, коли Костусєв напише заяву про відставку

Вівторок, 6 грудня 2011, 10:18

Депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов вважає, що про вибори міського голови Одеси говорити зарано.

Про це він сказав журналістам в кулуарах Верховної Ради, коментуючи ситуацію зі скандалом навколо відставки діючого мера Одеси Олексія Костусєва.

Ківалов нагадав, що процедура має розпочатися з того, що мер сам напише заяву про відставку, міська рада візьме цю заяву до увагу і тільки після цього її має бути передано до профільного комітету парламенту, після чого Рада може ухвалити рішення про перевибори.

"Говорити про це сьогодні дуже зарано, тому що Олексій Костусєв на сьогоднішній день ще не написав заяви про відставку. Напевно, не дуже коректно сьогодні розглядати це питання, тому що він знаходиться в реанімації, тому давайте почекаємо. Час – найкращий лікар", - підкреслив депутат.

Ківалов також відмовився відповідати на запитання, чи балотуватиметься він сам у мери.

"Буде неправильно, якщо я сьогодні буду про це говорити, але підстав іще немає, бо немає навіть заяви (мера про відставку), не розпочато процедуру відходу Костусєва", - зазначив Ківалов.

Як відомо, після чуток про відставку Костусєва з посади Одеського міського голови мер потрапив до лікарні з діагнозом гіпертонічний криз.

Як повідомляє "Думська", з понеділка мер оформив собі лікарняну відпустку, тимчасово поклавши свої обов'язки на заступника.

Видео ТК "АТВ"

Вперше публічно про зняття Костусєва з посади заявив народний депутат від Партії регіонів Сергій Ківалов, якому тепер і пророкують крісло міського голови.

Пізніше інформацію про звільнення підтвердила прес-секретар Одеської міськради Ганна Осипчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування