Ківалов оплатив секретарці британську освіту державним коштом

Середа, 7 грудня 2011, 12:14

Національний університет "Одеська юридична академія" витратив 158 тисяч бюджетних гривень на послуги у сфері вищої освіти.

Академія 30 листопада за результатами тендеру уклала угоду з Університетом Бакінгем (Великобританія), повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Закупівлю проведено за процедурою "в одного учасника", що в обґрунтуванні пояснено відсутністю конкуренції.

Як повідомляє замовник, відповідно до постанови Кабміну від 13 квітня 2011 року №411, конкурсна комісія Одеської юракадемії по відбору на навчання студентів, аспірантів, науково-педагогічних та педагогічних працівників за кордоном затвердила відповідні списки студентів, які наказом Міносвіти і науки, молоді та спорту №991 від 25 серпня 2011 року рекомендовані на навчання та проходження стажування у провідних закордонних вищих навчальних закладах.

"У вищевказаних списках зазначена студентка Національного університету "Одеська юридична академія" Лакарова Ганна Андріївна", – повідомляється в обґрунтуванні.

Жодного іншого прізвища в документі не згадується.

Людина з таким ПІБ значиться, як секретар приймальної ректора Одеської Юракадемії Сергія Ківалова, який також є народним депутатом від Партії регіонів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування