Кличко упевнений, що не лише подолає, але й високо перестрибне "бар’єр"

Вівторок, 10 січня 2012, 08:48

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко переконаний, що його політична сила подолає 5%-й бар’єр на парламентських виборах восени.

Про це він заявив в інтерв’ю "5 каналу", показаному в понеділок ввечері.

"Наша політична сила має найкращу динаміку – і якщо така динаміка в нас буде далі, у мене немає сумнівів, що ми не тільки пройдемо 5-відсотковий бар’єр, ми його пройдемо вдвічі більше", - заявив Кличко.

"На сьогоднішній день різні соціологічні опитування дають нам близько 8% (підтримки виборців). Але якщо така динаміка залишиться, я впевнений, що ми можемо подолати і 10-ть, і отримати навіть 15% на наступних парламентських виборах", - сказав він.

"Для цього ми працюємо дуже багато", - сказав Віталій Кличко і додав, що для цього, водночас, працює і партія влади, підтримка якої падає.

За його словами, люди розчарувалися і чекають на нові політичні сили. "Ми зробимо все, щоб довірою людей не знехтувати", - пообіцяв лідер партії "Удар".

Він також повідомив, що його партія формуватиме команду з тих, хто має нормальну репутацію, "ніколи не були учасниками скандалів чи якихось брудних справ", тих, хто є професіоналами і компетентними людьми, і головне, які "мають моральні принципи".

Віталій Кличко також підтвердив, що веде переговори з Анатолієм Гриценком.

"Так, ми ведемо переговори і ми спілкуємось, порівнюємо наші позиції. Про об’єднання нам ще зарано говорити, але ми бачимо, що ми майже паралельно співпрацюємо, маємо таку ж саму позицію, такі ж самі принципи, ми висловлюємо одній й ті ж самі речі – але ніколи не домовлялись про це", - сказав він.

"Це не означає, що ми домовились, але такі переговори йдуть з Анатолієм Степановичем також", - наголосив лідер партії "Удар".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування