Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мінздоров'я не побачило доказів, що Тимошенко непритомніла

Вівторок, 10 січня 2012, 21:22

Об’єктивних медичних даних щодо втрати екс-прем'єром Юлією Тимошенко 6 січня свідомості не виявлено.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба МОЗ України.

"6 січня 2012 року до МОЗ та Головного управління охорони здоров’я Харківської ОДА звернулось керівництво Качанівської виправної колонії №54 з проханням направити комісію МОЗ у зв’язку зі скаргами Тимошенко на погіршення стану здоров’я", - розповіли в міністерстві.

"7 січня 2012 року медична комісія МОЗ провела огляд Тимошенко. У ході огляду вона пояснила, що втрачала свідомість", - уточнили у відомстві.

В МОЗ повідомили, що "за згодою Тимошенко було проведено додаткове її обстеження в одному з медичних закладів Харкова".

"За результатами проведеного обстеження, об’єктивних медичних даних (органічних змін) щодо втрати останньою свідомості не виявлено, а також не встановлено додаткових захворювань, що потребують лікування", - заявили в прес-службі.

"Стан здоров’я Тимошенко задовільний. Результати проведеного обстеження підтверджують попередні висновки комісій МОЗ. Членами комісії надані відповідні рекомендації щодо її подальшого лікування", - уточнили в міністерстві.

Як відомо, у вівторок перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що Тимошенко 6 січня знепритомніла приблизно на 2 години після вживання ліків від гострого респіраторного захворювання.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування