Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати відклали звільнення Шевченка

Четвер, 12 січня 2012, 09:35

Верховна Рада у п'ятницю розгляне питання про відкликання голови комітету зі свободи слова Андрія Шевченка.

За відповідне рішення проголосував 241 депутат.

Як відомо, депутати збиралися вирішити це питання ще у четвер.

Заступник голови комітету Олена Бондаренко  звинуватила Шевченка "в розвалі роботи комітету, спробі політизувати його роботи та підім’яти під себе секретаріат комітету, прийняття одноосібних рішень та видавання їх за колегіальні".

За її словами, Шевченко приховав скаргу, яку канал "1+1" надіслав у комітет.

У відповідь, Шевченко заявив, що, виходячи з цих усіх звинувачень, які висловила Бондаренко, його вже треба було б заарештувати і помістити у камеру Качанівської колонії "суворого режиму" або "навіть на розстріл".

Шевченко наголосив, що засідання комітету відбувалися, а рішення про висловлення йому недовіри ухвалювалося народними депутатами із фракцій, які входять до парламентської більшості, повідомляє УНІАН.

Натомість представник БЮТ Сергій Сас заявив, що парламент не має права розглядати це питання. Він також повідомив, що в розданих депутатам документах вказано лише, що Шевченко тричі не скликав засідання комітету. "Речей, про які говорила Бондаренко, тут немає", - додав він.

Після виступів депутати перенесли питання на п’ятницю.

При цьому віце-спікер Адам Мартинюк заявив, що посада голови комітету все одно залишиться за опозицією. "Якщо відбудеться відставка Шевченка, ви можете її подати вже завтра", - сказав він.   

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування