Ландік заклався на пляшку коньяку, що вийде з в'язниці

Четвер, 12 січня 2012, 11:21

Роман Ландік у своїй заяві до генпрокурора Віктора Пшонки вимагає відставки начальника управління МВС України в Луганській області Євгенія Польського, а також усіх слідчих, що вели його справу.

Про це пише "Східний варіант".

Ландік зачитав свою заяву на ім'я Генпрокурора, у якому обвинувачує начальника Відділу по зв'язках із громадськістю УМВС України в Луганській області Тетяну Погукай у навмисному псуванні його репутації.

Зокрема, підсудний вважає, що "Марина Погукай" вступила в "змову" з журналістами і "навмисне псувала його репутацію". Більш того, вона найняла молодіжні організації для проведення акцій проти нього.

"Вони тримали плакати з написами "Смерть Ландіку". Погукай виконувала наказ зверху", - вважає підсудний.

Також у ході засідання Ландік подав клопотання щодо проведення судмедекспертизи його медичних документів, ще він вимагає вилучити письмові й аудіозаписи з чергової частини міліції, куди 4 липня 2011 року надійшов дзвінок про подію в ресторані "Баккара".

Крім того, Роман Ландік наполягає на поновленні щодо Марії Коршунової кримінальної справи.

Не забув Ландік і про журналістів. Він заявив, що як тільки вийде "з-за ґрат", подасть на канал "1+1" у суд. Оскільки, саме цій телекомпанії, а також СТБ та іншим телеканалам Марія Коршунова і її адвокат Ігор Зазимкін, нібито, платили за його антипіар.

Ландік зачитував свою заяву, періодично перериваючи на ліричні відступи. Зокрема, він розповів, що коли знаходився в СІЗО в Росії, то посперечався зі співробітниками ФСБ на пляшку коньяку про те, посадять його чи ні.

У свою чергу, адвокат Романа Ландіка Юрій Березовський клопотався про те, щоб відправити справу на додаткове розслідування, а також змінити запобіжний захід  - на підписку про невиїзд.

Крім цього, захисники в черговий раз подали клопотання про порушення кримінальної справи щодо Марії Коршунової.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News