Путін продовжить експансію "на братерську республіку Україну"

Четвер, 12 січня 2012, 15:42

Прем'єр Росії Володимир Путін виступає за зміцнення гуманітарних контактів з Україною.

Про це він заявив на засіданні уряду РФ у четвер.

"Ще одне питання порядку денного теж хотів би відзначити. Мова йде про зміцнення гуманітарних контактів з нашими партнерами в Україні. Нам треба обговорити угоду, яка буде зміцнювати правову базу для роботи інформаційно-культурних центрів Росії в Україні і, відповідно, України в Росії", - заявив він, повідомляє сайт уряду.

"У нас великий обсяг торговельних, економічних відносин, дуже глибокий ступінь кооперації, але, як ми розуміємо з вами, ми живемо в умовах ринку, і кожна країна захищає свої інтереси", - відзначив Путін.

"Звичайно, усе це має робитися і робиться по-партнерськи, але є речі набагато більш глибокі і важливі – це наші історичні корені, це наша спільна культура. І от ці центри покликані саме зміцнювати цей напрямок нашої взаємодії", - заявив прем'єр Росії.

За його словами, таке розширення взаємної гуманітарної, культурної присутності, звичайно ж, дозволить "збагатити палітру наших відносин з нашим найважливішим партнером, з нашою по-справжньому братерською сусідньою республікою – Україною".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування