Турчинов розповів, навіщо опозиції комісія щодо стану Тимошенко

Четвер, 12 січня 2012, 18:08

Створення ТСК щодо розслідування інциденту, який стався з Юлією Тимошенко у колонії 6 січня, дасть доступ до відеоматеріалів знятих в камері екс-прем'єра.

Про це повідомив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу ТВі.

"Головна мета наша не дати цій злочинній групі вбити Тимошенко", - сказав він, коментуючи необхідність створення у Верховній Раді спеціальної комісії з приводу стану здоров'я Тимошенко.

"Слідча комісія повинна за регламентом мати доступ до матеріалів, в тому числі і до відеозйомки. Ви ж розумієте, вони ведуть відеозйомку, як мінімум десь чотири-пять діб вони зберігають ці матеріали", - уточнив політик.

"В той же час, коли в Верховній Раді почали вимагати надати ці матеріали, сказали, що от якраз ці матеріали вони втратили, їх немає. Зрозуміло, що це брехня, і коли отримати ці матеріали все можна побачити", - заявив Турчинов.

Як відомо, у четвер опозиція блокувала трибуну Верховної Ради з вимогою розглянути питання створення ТСК щодо розслідування інциденту, який стався з Юлією Тимошенко у колонії 6 січня, а також щодо необхідності обстеження її іноземними лікарями.

За даними депутатів "Батьківщини", 6 січня приблизно о 22.30 Юлія Тимошенко раптово втратила свідомість відразу після прийому ліків, які їй надали працівники колонії у зв’язку із захворюванням на ГРВІ.

Співкамерниця Юлії Тимошенко почала грюкати у двері, намагаючись викликати допомогу.

Водночас у пенітенціарній службі заявили, що Тимошенко стало зле після півгодинного душу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування