"Регіони" не будуть гратися у "виставу" з Шевченком

П'ятниця, 13 січня 2012, 12:06

Фракція Партії регіонів не підтримає кандидатуру Андрія Шевченка на посаду голови комітету зі свободи слова, яку знову висуватиме опозиція.

Про це на брифінгу у п’ятницю заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи відповідну заяву БЮТівців.

"Коли ми обговорювали це питання на погоджувальній раді, з вуст керівників фракції (БЮТ) звучали інші кандидатури. Чому вони прийняли рішення діяти таким чином, це їхнє право", - сказав він.

"Звичайно, нелогічно повертатися до кандидатури тієї людини, яка не справилася зі своїми обов’язками і яку самі ж представники фракції критикували. Ми, звичайно, брати участі у цій виставі не будемо. Але будь-яку іншу кандидатуру, яка професійно готова працювати у цьому комітеті, ми готові підтримати на засіданні", - додав Єфремов.

Він також спростував звинувачення БЮТівців, які наполягали на незаконності звільнення Шевченка, оскільки цьому не передувало відповідне рішення регламентного комітету.

"Звільнення голови комітету відбувається на підставі двох положень – на підставі рішення самого комітету, і на підставі пропозиції спікера парламенту. Верховна Рада діяла на підставі регламенту", - сказав Єфремов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування