Власенко: від Тимошенко приховують результати її обстеження

Субота, 14 січня 2012, 10:40

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що вона досі не отримала результатів її обстеження, проведеного 7 січня у Харківській обласній лікарні.

"Ми не отримали до цих пір всіх документів, пов'язаних з інцидентом, що відбувся в ніч з 6 на 7 січня. Ми не отримали знімків МРТ, комп’ютерної томографії, рентгену, які були зроблені 7 січня, не отримали аналізів крові. Все це приховується", - цитує Власенка сайт Тимошенко.

Захисник екс-прем'єра вважає, що влада чинить тиск на лікарів. "Я маю інформацію про те, що на лікарів харківської обласної лікарні чиниться тиск з боку правоохоронних органів", - додав він.

За його словами, стан здоров'я Тимошенко погіршується. "У неї понижений тиск, при цьому ніякого лікування вона не отримує", - підкреслив Власенко.

Сайт Тимошенко зазначає, що 6 січня приблизно о 22.30 вона раптово втратила свідомість відразу після прийому ліків, які їй надали працівники колонії у зв’язку із захворюванням на ГРВІ.

Співкамерниця Тимошенко почала грюкати у двері, намагаючись викликати допомогу. Однак лише через 20 хвилин до Тимошенко прибули тюремні медики.

Остаточно вивести Тимошенко з критичного стану лікарям вдалося тільки після опівночі. Протягом більше ніж 2 годин тиск у екс-прем'єра був катастрофічно низьким і становив 60/40.

"О другій годині в ніч на 7 січня був терміново скликаний консиліум, який призначив проведення клінічного обстеження. Саме тому наступного дня Юлію Тимошенко було терміново вивезено до харківської лікарні, де було проведено клінічне обстеження (рентген, МРТ, КТ) та взято аналіз крові", - йдеться в повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування