Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Тимошенко знову оскаржив податковий штраф

Понеділок, 16 січня 2012, 12:24

Захист Юлії Тимошенко оскаржив рішення апеляційного суду про законність нарахування у 2001 році штрафних санкцій Тимошенко за несплату податків за використані 914 тис. дол. із рахунків офшорної компанії Somolli Enterprises Limited.

Про це заявив адвокат Тимошенко Борис Нечипоренко, повідомляє Ukranews із посиланням на "Українські новини".

13 січня Нечипоренко відправив поштою у Вищий адміністративний суд касаційну скаргу на рішення Київського апеляційного адміністративного суду, яким він підтвердив рішення Окружного адміністративного суду Києва про законність нарахування у 2001 році податковою інспекцією цих штрафних санкцій.

Адвокат, зокрема, мотивував свою заяву тим, що суди незаконно переглянули цю справу за нововиявленими обставинами, оскільки всі обставини були відомі ще під час його розгляду Шевченківським районним судом Києва.

Крім цього, він указав у скарзі, що суди розглянули й прийняли рішення в цій справі незважаючи на те, що з матеріалів справи зник експертний висновок, на підставі якого ще в 2005 році Шевченківський райсуд визнав незаконними рішення податкової інспекції, яким Тимошенко був виписаний штраф.

У грудні 2011 року Київський апеляційний адмінсуд підтвердив законність рішення Окружного адмінсуду Києва від 11 листопада того ж року, яким було скасовано визнання Шевченківським райсудом Києва незаконним рішення податкової інспекції від 2001 року про нарахування штрафних санкцій Тимошенко за несплату податків за використані 914 тис. доларів з рахунків офшорної компанії Somolli Enterprises Limited.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування