Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд відмовив захисту Луценка у відводі судді

Вівторок, 17 січня 2012, 10:14

Колегія суддів Печерського райсуду Києва не знайшла підстав для відводу головуючого судді у справі Юрія Луценка Сергія Вовка.

Про це повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

У рішенні суду сказано, що передбачених кримінально-процесуальним кодексом підстав для відводу головуючого судді захист не надала.

У той же час Луценко заявив, що незважаючи на факт тиску, до останнього часу у нього не було зауважень до ведення процесу.

"Я дуже вдячний шановному суду, і вам особливо, Сергій Володимирович, що, незважаючи на те, що над вами висить дві кримінальні справи, шитих білими нитками, ви вели засідання в рамках УПК", - заявив Луценко в ході судового засідання в середу.

"До останніх днів все відбувалося, на мою думку, дуже нормально і правильно, як і повинно бути. Але ваші дії в останні дні, коли ви почали репресії щодо адвокатів, не витримують ніякої критики, Сергій Володимирович", - додав Луценко.

Як відомо, у віторок захист екс-міністра заявила про відвід головуючому суді Вовка, який, на думку адвокатів, не дотримується принцип рівності і змагальності сторін у процесі.

Сторона звинувачення попросила клопотання відхилити. Прокурор Віктор Клименко назвав заяву про відвід - тиском на суд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування