Юлії Тимошенко відмовили в палиці, ще в неї синці - донька

Вівторок, 17 січня 2012, 12:41

Євгенія Тимошенко заявляє, що її матері Юлії Тимошенко в колонії відмовилися дати палицю.

"Коли ми попросили дати їй палицю, нам відмовили", - сказала вона в інтерв’ю Frankfurter Allgemeine, текст якого наводить сайт Тимошенко.

Вона також назвала "брехнею" заяви Міністерства охорони здоров’я про те, що в ув’язненої екс-прем’єрки немає больового синдрому і вона може ходити і займатись гімнастикою.

Євгенія Тимошенко також спростовує заяви МОЗ та Пенітенціарної служби про те, що її мама не втрачала свідомість, а лише мала "запаморочення" після тривалого душу.

"Синці на її колінах та ліктях доводять, що вона падала на підлогу", - заявила донька Юлії Тимошенко.

За її словами, відео-спостереження з камери довело б, що "співкамерниця тягне її до душу, тому що вона боїться, що вона сама не зможе встати".

Євгенія Тимошенко також повідомила, що крововиливи в лідера "Батьківщини" з часу її арешту "то з’являються, то зникають" – невідомо чому.

Коментуючи відмову Юлії Тимошенко від аналізів крові і допомоги лікарів, вона сказала: "Вона просто не хоче, щоб режим отримав конфіденційну інформацію про стан її здоров’я. Аналізами крові можна маніпулювати".

"Ми неодноразово вимагали допустити до неї її особистого лікаря. За національним та міжнародним законодавством – це її право", - наголосила Євгенія.

Донька Тимошенко визнала, що в родині екс-прем’єра побоюються, що влада може бути причетна до погіршення її здоров’я. "Існує багато способів впливу на здоров’я людини", - зазначила Євгенія.

"Ми боїмося за її життя", - констатувала вона.

"Крім того, було відновлено давно закриті справи проти мого батька та дідуся, щоб зламати мою маму. Мою тітку викликали у якості свідка", - сказала Євгенія Тимошенко.

"Я (за себе) не боюсь. Але я знаю, що вони використають будь-яку можливість, щоб тиснути на мою маму", - додала вона.

Донька екс-прем’єра заявила, що боїться за життя Юлії Тимошенко "більше, ніж раніше".

"Зрозуміло, що президент Янукович хоче усунути її з політичного життя", - сказала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News