Прес-секретар Тимошенко просить журналістів не брати учать у "провокаціях Банкової"

Вівторок, 17 січня 2012, 13:16

Прес-секретар Юлії Тимошенко Марина Сорока закликає журналістів "не брати участь в спецопераціях Банкової".

"Останнім часом на телеканалах, підконтрольних Банковій, суспільству нав‘язується думка про те, що незаконно засуджена Юлія Тимошенко перебуває в дуже комфортних умовах", -  йдеться у заяві Сороки.

"Нагадую, що Юлія Тимошенко зараз повністю залежна від режиму і не може самостійно вирішувати де і в яких умовах їй знаходитися. Вона вимушена перебувати в "декораціях", побудованих владою", - додала вона.

"Я закликаю своїх колег не брати участь в спецопераціях Банкової, не розповсюджувати брехливі заяви представників режиму, МОЗ, пенітенціарної служби та тюремників про "особистих масажистів, манікюрш, педікюрш та перукарів", - закликала Сорока.

Прес-секретар Тимошенко впевнена, що "журналісти, які намагаються подавати об‘єктивно інформацію, не дозволять бути знаряддям у виконанні сценарію режиму Януковича із знищення екс-прем’єр-міністра".

"У Юлії Володимирівни немає ніяких особистих масажистів. Є медики, яким вона довіряє. Це люди, які пам‘ятають про клятву Гіппократа і для яких головне – здоров‘я людини, яка їм довірилася, а завдання представників усіляких медкомісій МОЗ - "лікувати" Тимошенко за рекомендаціями з Адміністрації президента", - наголосила вона.

Як відомо, Пенітенціарна служба повідомила, що до Тимошенко допустили особистого масажиста. Олександр Турчинов стверджує, що у Тимошенко нема особистого масажиста.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування