Глава податкової натякає, що картку Тимошенко вилучила СБУ?

Середа, 18 січня 2012, 11:51

Глава Державної податкової служби Олександр Клименко заявляє, що питання по "справах Тимошенко" потрібно направляти в СБУ.

На брифінгу в середу він нагадав, що його відомство з 6 грудня 2011 року не проводить жодних дій по справах екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, оскільки справи передані в СБУ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Після того як 6 грудня ДПСУ передала всі справи в Службу безпеки України, ми жодних дій (щодо Тимошенко) не проводимо", - повідомив він.

Водночас Клименко ухилився вiд запитання журналiстiв про те, чи вилучали спiвробiтники ДПСУ матерiали медичного обстеження Тимошенко.

"Всi дiї у цiй справi виконують спiвробiтники Служби безпеки України i всi питання потрiбно направляти туди", - наголосив він.

Ранiше перший заступник лiдера ВО "Батькiвщина" Олександр Турчинов заявив, що ДПСУ вилучила з київської приватної клiнiки "Медiком" медичну картку Тимошенко, яка проходила огляди в цiй клiнiцi бiльше 10 рокiв.

Як повiдомлялося, двi кримiнальнi справи щодо екс-прем'єра, що стосуються дiяльностi корпорацiї "Єдинi енергетичнi системи України" (ЄЕСУ), об'єднанi в одне провадження, їх розслiдуванням займається спiльна слiдча група.

"6 грудня 2011 року Генеральна прокуратура України пiдслiднiсть ... злочинiв визначила за слiдчими Служби безпеки України. Головне слiдче управлiння Служби безпеки України справи об'єднало в одне провадження, i створено спiльну слiдчу групу", - повiдомив вiддiл зв'язкiв зi ЗМI Генеральної прокуратури України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування