Турчинов про нову посаду Хорошковського: нікому легше не стане

Середа, 18 січня 2012, 20:59

Переведення Валерія Хорошковського з СБУ в Міністерство фінансів не змінить ситуацію з політичними репресіями, але погіршить життя підприємців.

Таку думку озвучив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу, коментуючи рішення Януковича про відставку міністра фінансів Федора Ярошенка та призначення на цю посаду екс-глави СБУ Хорошковського.

"Як була ситуація, коли політичні репресії є формою існування цього режиму. Я не думаю, що ситуація з цим зміниться. Буде продовження тих процесів, які відбуваються сьогодні", - заявив політик.

Турчинов додав, що "бачить зупинення цих процесів тільки після повної зміни цієї влади".

При цьому він зазначив, що з призначенням Хорошковського на посаду міністра фінансів "підприємцям, тим, хто займається практичною економікою, варто чекати посиленої активності по відношенню до них".

"Буде посилена фіскальна, контролююча перевіряючи функції", - уточнив Турчинов.

"В той же час можна прогнозувати, в зв'язку з тим, що Валерій Хорошковський безпосередньо орієнтується на президента і бізнес-оточення навколо президента, навряд чи він буде орієнтуватись на позицію Азарова чи інших колег, представників Партії регіонів в уряді", - заявив представник "Батьківщини".

"Посилюватись буде дисбаланс і деструктивна функція в межах самого уряду",- додав він.

"Відставка Ярошенко свідчить про те, що зараз в адміністрації нікого не лякає відставка Азарова", - підсумував Турчинов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...