У Ахметова порадили колишньому головреду йти в суд

Четвер, 19 січня 2012, 10:52

Ігоря Гужву не буде поновлено на посаді головного редактора газети "Сегодня", і додаткового службового розслідування з цього питання проводитися не буде.

Про це йдеться у відповіді наглядової ради Сегодня-Мультимедиа на запити засобів масової інформації, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Зокрема, на питання, чи можливе відновлення Гужви на посаді, автори повідомлення відповіли:

"Ні, ніякого додаткового розслідування проводитися не буде. Й іншого рішення не буде. Наглядова рада Сегодня-Мультимедиа, в компетенції якої перебуває це питання, прийняло остаточне рішення. І ми впевнені в тому, що це рішення єдино правильне".

"Газета повинна рухатися вперед, залишивши всі конфліктні ситуації у минулому, а не задовольняти амбіції однієї людини, яка поставила себе вище за інтереси газети. Навіть якщо ця людина багато років працювала її головним редактором", - йдеться в повідомленні.

У наглядовій раді зазначили, що якщо Гужва "впевнений у своїй правоті, він повинен захищати свою позицію в суді, а не намагатися досягти з наглядовою радою кулуарних домовленостей про умови свого уходу і паралельно роздавати інтерв'ю та коментарі з брехнею і перекрученими фактами, поливаючи брудом своє видання і своїх колег".

"Така поведінка пана Гужви ще раз підтверджує правильність нашого рішення", - йдеться в повідомленні.

Автори також зазначають, що ситуація в газеті змусила їх зовсім інакше подивитися на конфлікт у редакції "Сегодня" річної давнини між Гужвою і журналістами:

"Тоді ми підтримали головного редактора. Як показує життя, це була наша помилка".

На питання, чи залишиться працювати в структурі СКМ колишній гендиректор "Сегодня Мультимедиа" Олена Громницька, автори повідомлення відповіли: "На даний момент наглядова рада... не робила пані Громницькій нових пропозицій".

Наглядова рада Сегодня Мультимедиа також ухвалила рішення, що з 17 січня виконувати обов'язки гендиректора "Сегодня Мультимедиа" буде фінансовий директор компанії Доброван, в.о. головного редактора газети "Сегодня" стане заступник головного редактора видання Гук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування