Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власник "ProstoPrint" підозрює юристів у "подставі" й "зачистці ринку"

Четвер, 19 січня 2012, 13:08

Власник компанії "ProstoPrint" Денис Олейніков звинувачує юридичне агентство "Дубинський і Ошарова" та його партнерів у проведенні спецоперації з зачистки ринку рекламно-сувенірної продукції перед "Євро-2012".

Про це він пише у своєму блозі на "Українській правді".

За твердженням Олейнікова, агентство "Дубинський і Ошарова", яке представляє інтереси УЄФА і Євро-2012 в Україні, його партнер Ярослав Огнев’юк і юрист Дмитро Нікулеско "наприкінці весни й початку літа 2011 року спланували й приступили до реалізації великої спецоперації-"підстави" з зачистки й переділу українського ринку рекламно-сувенірної продукції напередодні Чемпіонату Європи з футболу".

Олейніков заявляє, що спочатку на ProstoPrint.com і десятки інших компаній на ринку "сувенірки" збирався компромат.

"Ще у квітні 2011 року на ринку промопродукції з'явилися дивні клієнти – вони розміщували замовлення на друк виробів із символікою Євро-2012 на великі суми, не торгуючись, були неперебірливі до асортиментів і розмірному ряду, але в рахунках-фактурах завжди просили вказати "за товари з логотипами Євро", - пише він.

А в серпні, за твердженням Олейнікова, надійшла "команда з Банкової "притиснути до нігтя за Спасибі жителям Донбасу...".

"Представники УЄФА в Україні сфальсифікували матеріали для відкриття кримінальної справи проти компанії "ПростоПринт", - заявляє бізнесмен.

Олейніков повідомляє, що в компанію "Дубинський і Ошарова" звернулася приватний підприємець Маріанна Антонюк, яка в червні 2011 року замовила в "ПростоПринту" друк футболок із логотипом "Євро-2012".

Бізнесмен указує, що Маріанна Антонюк заплуталася у своїх поясненнях, подала неправдиву інформацію юристам – представникам УЄФА, а ті подали заяву в МВС.

Так, у заяві Антонюк зазначено, що вона займається роздрібною торгівлею, основна адреса – Київ, вул. Велика Житомирська, 8/14. В інтернеті ж Олейніков з'ясував, що СПД Антонюк Маріанна Сергіївна є керівником салону краси, який розташовано за адресою Велика Житомирська, 6/11 і належить ТОВ "С&А Груп".

За адресою В. Житомирська, 8/14, значиться ж елітний салон краси "С&А Груп", гендиректором якої є Олексій Степанович Антонюк. У компанії "С&А Груп" є ще "С&A Школа Макіяжу", яку очолює Мартін Антонюк.

Як з'ясував Олейніков, Мартін Антонюк є племінником Дмитра Нікулеско – юриста компанії "Дубинський і Ошарова".

Бізнесмен також вважає, що колега Нікулеско Ярослав Огнев’юк підробив підпис під заявою Маріанни Антонюк (він наводить копії підписів). Він підозрює, що заява Антонюк інсценована, а "справа ПростоПринту" сфальсифікована.

Підозри Олейнікова посилює те, що Антонюк подала заяву юристам 8 червня минулого року, а в ній вказала, що того-таки дня забрала продукцію з "ПростоПринту", яку оплатила 2-го червня. Він дивується, що вона встигла за пів дня усвідомити свою провину, знайти контакти представника УЄФА в Україні й подати їм заяву.

Копію своєї статті бізнесмен пообіцяв направити у міліцію та прокуратуру. Сам він попросив притулку у Хорватії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування